Ciklo-Sport

Ciklo-Sport d.o.o.

Tko smo? Što smo? Kako smo? Zašto smo?

Sve su to pitanja na koja samo rijetki imaju odgovore. Zapravo smo samo obični likovi koji u ovom bestežinskom svijetu težimo nećem boljem. Nešto slično kao missice, ali puno zgodniji. Osim što želimo mir u svijetu, želimo i našim posjetiteljima omogućiti beskrajnu sreću i onaj osmijeh od uha do uha kada sjednu na to, međunožno pomagalo koje već generacijama dječake čini muškarcima, a djevojčice ženama. Osnovani smo još davne 2008. godine, 105 godina nakon prvog Tour de Francea, odnosno stotu godišnjicu +5, jer smo odlični, a netom nakon 200. obljetnice ukinuća Dubrovačke Republike i rođenja Luja Bonapartea. Svo ovo vrijeme našeg neumornog i nezaustavnog doprinosa zajednici, kako kroz edukaciju, tako i kroz servis i trgovinu te neograničenog broja kilometara na dva kotača, naučili smo jedno: bicikl je zakon!

Mi smo najbliže što se došlo perpetuum mobile-u.

Vi ste tu za nas, a mi ćemo Vam se obratit s povjerenjem.


Besplatni stručni savjeti i prijateljska pomoć pri odabiru i kupnji:

Pomažemo svima dugogodišnjim iskustvom i praćenjem tehnologije u stopu te prijateljskim savjetima predlažemo što bi bilo najbolje i najisplativije za tebe.


Besplatna probna vožnja prije svake kupnje bicikla sa svrhom provjere veličine i udobnosti bicikla:

Prije svakog konačnog odabira kod kupnje bicikla, nudimo ti da isprobaš bicikl i uvjeriš se da je to stvarno bicikl za tebe. Isprobavanjem bicikla provjeravaš udobnost bicikla, podešenost, te veličinu koja ti odgovara.


Svi bicikli u trgovini su 100% složeni i spremni za vožnju:

Na svakom biciklu izloženom u trgovini je odrađen nutli (0.) servis, te je bicikl mehanički podešen i spreman za upotrebu.


Kvalitetan servis s povoljnim cijenama:

Prilikom ostavljanja bicikla na servis, pomoći ćemo ti sa savjetima koji su najbolji za tvog dvokotačnog ljubimca. Svi bicikli se servisiraju kvalitetnim specijaliziranim alatom od strane stručnog i obučenog osoblja.


Velik izbor raznih modela bicikala izloženih u trgovini, te širok asortiman dodatne opreme i dijelova:

Posjedujemo velik izbor raznih modela bicikala i širok asortiman dijelova i dodatne opreme koje možeš pogledati, te zatražiti savjet od našeg stručnog osoblja. Ako tražiš neki specifičan dio, a nisi ga pronašao u dućanu, obrati se našem djelatniku, te potencijalno možemo dobaviti kroz 10ak radnih dana.


Ugodno okruženje i lijep interijer:

Trudimo se maksimalno uljepšati okruženje i interijer kako bi se svi prilikom posjeta osjećali ugodno.


Parking ispred trgovine:

Velik broj parkirnih mjesta ispred trgovine slobodan gotovo u svakom trenutku.


Dog friendly bike shop:

Prihvaćamo sve vrste i pasmine pasa u našoj trgovini.


Za sva pitanja stojimo ti na raspolaganju.

Salute

Adresa

Hrvatske Bratske Zajednice 4,

10000 Zagreb, Hrvatska

(u podnožju Nacionalne i sveučilišne knjižnice - NSK)

Radno vrijeme

Radnim danima:08:00 - 20:00
Subotom:09:00 - 14:00
Nedjeljom i blagdanima:Zatvoreno
Ciklo-Sport

© 2008 - 2024 Ciklo-Sport d.o.o.