Ciklo-Sport

Superior Bikes

Superior bicikli su razvijeni, dizajnirani, testirani i izrađeni u srcu Europe, točnije u gradu Kopřivnice, Republike Češke.

Mark de Kwant sa skupinom Nizozemskih investitora, ljubitelja biciklizma, pokrenuo je proizvodnju marke Superior u gradu čelika s industrijskom tradicijom dugom više od 160 godina. Marka Superior osnovana je 1993. godine kao savršen argument na potrebu za kvalitetnim, laganim i modernim biciklom.

Njihov se tim sastoji od biciklističkih entuzijasta, pravih natjecatelja i profesionalaca koji već desetljećima razvijaju najbolje trkače bicikle. Njihov moto #alwaysrace stvarno pokazuje kakvi su njihovi bicikli, iako utrkivanje nije njihova jedina namjera.


Superior razvoj

Razvoj

Prilikom razvijanja bicikala, koriste dugogodišnje iskustvo zajedno sa povratnim informacijama mehaničara i vozača XCO Svjetskog Kupa.

Pored svojih tvorničkih ispitivanja, testiraju svoje bicikle u najboljem Europskom postrojenju, Njemačkom EFBE centru za ispitivanje čvrstoće kako bi se mogli osloniti na svoje bicikle u bilo kojoj situaciji na najizazovnijim i najzahtjevnijim stazama ili svakodnevnom korištenju u gradu.

Superior iskustvo

Iskustvo

Svaki bicikl koji naprave mora biti Superioran u svakom aspektu: mora biti lagan, brz, jednostavan za korištenje, pouzdan kao i udoban.

Iskustvo koje dobe prilikom razvijanja i testiranja najboljih trkačih bicikala prenose čak i na svoje najpovoljnije modele.

Ulazni modeli, kao i dječji bicikli imaju istu progresivnu i modernu geometriju koja ih čini udobnima i zabavnim za vožnju čak i neiskusnim vozačima.

Superior dizajn

Dizajn

Ono što Superior čini jedinstvenim je njihov čist, jednostavan dizajn s fokusom na funkcionalnost.

Uvjereni su da je povrh korištenja najboljih materijala i tehnologija, jednostavnost ključ uspjeha kako zavoljeti svoj bicikl, ne samo na jednu sezonu nego na mnogo nadolazećih godina.

Izaberi svoj bicikl i učini svaki dan Superiornim.

Superior race

Race

U Superioru su uvijek bazirali uspjeh svojih proizvoda na uskoj suradnji s profesionalnim timovima i vozačima.

Sve povratne informacija od najboljih svjetskih vozača i ekipa jezgra je njihovog istraživanja i razvoja proizvoda.

Specijalizacija elitnog Superior vozačkog tima Svjetskog kupa i najizazovnijih maraton utrka jamstvo je da su Superiorovi prototipovi ispitani i u najtežim uvjetima.

Superior tehnologija

Tehnologija

Superior razvija i dizajnira bicikle za ljude koji dijele njihovu strast prema biciklizmu. Ne prate najnovije svjetske trendove, već nastoje biti uključeni u njihov početak.

Svakodnevno rade na razvoju vlastitih rješenja, inovativnog i kvalitetnog dizajna.

Superior je prvi europski brand koji je proizveo paletu 29'' bicikala, poznatije kao 29-er bicikli i to još 2003. godine. Njihovi bicikli zadovoljavaju najviše zahtjeve kvalitete i odlikuju se čistim i funkcionalnim dizajnom.

Superior test

Ispitivanje

Superior okviri bicikala izrađeni su od najskupljih alumninijskih legura koje se također koriste i u avio industriji.

Za karbonske okvire koriste japanske sirovine i postupak višeslojnog nanošenja materijala, koji je upola duži postupak u odnosu na većinu poznatih biciklističkih proizvođača.

Superior okviri prolaze najrigoroznije labaratorijske testove na izdržljivost, testirane u Njemačkom EFBE centru za ispitivanje čvrstoće.


Idi na ponudu bicikala

Adresa

Hrvatske Bratske Zajednice 4,

10000 Zagreb, Hrvatska

(u podnožju Nacionalne i sveučilišne knjižnice - NSK)

Radno vrijeme

Radnim danima:08:00 - 20:00
Subotom:09:00 - 14:00
Nedjeljom i blagdanima:Zatvoreno
Ciklo-Sport

© 2008 - 2024 Ciklo-Sport d.o.o.