Ciklo-Sport Logo

Superior Bikes

Superior bicikli su razvijeni, dizajnirani, testirani i izrađeni u srcu Europe, točnije u gradu Kopřivnice, Republike Češke.
Mark de Kwant sa skupinom Nizozemskih investitora, ljubitelja biciklizma, pokrenuo je proizvodnju marke Superior u gradu čelika s industrijskom tradicijom dugom više od 160 godina. Marka Superior osnovana je 1993. godine kao savršen argument na potrebu za kvalitetnim, laganim i modernim biciklom.
Njihov se tim sastoji od biciklističkih entuzijasta, pravih natjecatelja i profesionalaca koji već desetljećima razvijaju najbolje trkače bicikle. Njihov moto #alwaysrace stvarno pokazuje kakvi su njihovi bicikli, iako utrkivanje nije njihova jedina namjera.

Superior razvoj
Razvoj
Prilikom razvijanja bicikala, koriste dugogodišnje iskustvo zajedno sa povratnim informacijama mehaničara i vozača XCO Svjetskog Kupa.
Pored svojih tvorničkih ispitivanja, testiraju svoje bicikle u najboljem Europskom postrojenju, Njemačkom EFBE centru za ispitivanje čvrstoće kako bi se mogli osloniti na svoje bicikle u bilo kojoj situaciji na najizazovnijim i najzahtjevnijim stazama ili svakodnevnom korištenju u gradu.
Superior iskustvo
Iskustvo
Svaki bicikl koji naprave mora biti Superioran u svakom aspektu: mora biti lagan, brz, jednostavan za korištenje, pouzdan kao i udoban.
Iskustvo koje dobe prilikom razvijanja i testiranja najboljih trkačih bicikala prenose čak i na svoje najpovoljnije modele.
Ulazni modeli, kao i dječji bicikli imaju istu progresivnu i modernu geometriju koja ih čini udobnima i zabavnim za vožnju čak i neiskusnim vozačima.
Superior dizajn
Dizajn
Ono što Superior čini jedinstvenim je njihov čist, jednostavan dizajn s fokusom na funkcionalnost.
Uvjereni su da je povrh korištenja najboljih materijala i tehnologija, jednostavnost ključ uspjeha kako zavoljeti svoj bicikl, ne samo na jednu sezonu nego na mnogo nadolazećih godina.
Izaberi svoj bicikl i učini svaki dan Superiornim.
Superior race
Race
U Superioru su uvijek bazirali uspjeh svojih proizvoda na uskoj suradnji s profesionalnim timovima i vozačima.
Sve povratne informacija od najboljih svjetskih vozača i ekipa jezgra je njihovog istraživanja i razvoja proizvoda.
Specijalizacija elitnog Superior vozačkog tima Svjetskog kupa i najizazovnijih maraton utrka jamstvo je da su Superiorovi prototipovi ispitani i u najtežim uvjetima.
Superior tehnologija
Tehnologija
Superior razvija i dizajnira bicikle za ljude koji dijele njihovu strast prema biciklizmu. Ne prate najnovije svjetske trendove, već nastoje biti uključeni u njihov početak.
Svakodnevno rade na razvoju vlastitih rješenja, inovativnog i kvalitetnog dizajna.
Superior je prvi europski brand koji je proizveo paletu 29'' bicikala, poznatije kao 29-er bicikli i to još 2003. godine. Njihovi bicikli zadovoljavaju najviše zahtjeve kvalitete i odlikuju se čistim i funkcionalnim dizajnom.
Superior test
Ispitivanje
Superior okviri bicikala izrađeni su od najskupljih alumninijskih legura koje se također koriste i u avio industriji.
Za karbonske okvire koriste japanske sirovine i postupak višeslojnog nanošenja materijala, koji je upola duži postupak u odnosu na većinu poznatih biciklističkih proizvođača.
Superior okviri prolaze najrigoroznije labaratorijske testove na izdržljivost, testirane u Njemačkom EFBE centru za ispitivanje čvrstoće.

Idi na ponudu bicikala

Adresa

Hrvatske Bratske Zajednice 4,

10000 Zagreb, Hrvatska

(u podnožju Nacionalne i sveučilišne knjižnice - NSK)

Radno vrijeme

Radnim danima:11:00 - 19:00
Subotom:Zatvoreno
Nedjeljom i blagdanima:Zatvoreno
Ciklo-Sport Logo Bottom

© 2019. Ciklo-Sport d.o.o.