Ciklo-Sport Logo

Sigma Sport
Kontinuirano predstavljanje inteligentnih proizvoda:

Rođenje brdskog bicikla promijenilo je značenje i namjenu bicikla. Od čistog transportnog vozila do imidža, sporta i rekreacijskog dobra.
Upravo je ta evolucija sporta predstavila nove izazove u biciklističkoj industriji, izazove s kojima se tvrtka Sigma Sprot spremna boriti, što je glavni razlog zbog kojeg su konstatno prvi na tržištu s inovacijama poput novog koncepta baterije za svjetla, pokazivača otkucaja srca prepunim raznim značajkama, pumpa s elektronskim prikazom pritiska i to sve po konkurentno dobrim cijenama.
Sigma Sport proizvodi će uvijek predstavljati vodeću tehnologiju, dokazanom i pobjedničkom strategijom u sportskim i fitness kategorijama gdje konstantno povećavaju distribuciju.

Sigma Sport HQ
Njemački razvoj proizvoda
Sigma Sport predstavlja njemačku tehnologiju na njenoj najfinijoj razini kombinirajući inovativan dizajn s preciznim inžinjerstvom. Svi proizvodi su testirani u internim labaratorijima kako bi se mogli suprostavljati najzahtjevnijim uvjetima, a istovremeno kontinuirano osiguravati kvalitetu.
Testirano - odobreno
Kvaliteta branda - testirano i odobreno!
Sva Sigma Sport standardna rasvjeta odgovara strogom njemačkom prometnom standardu i svi su Sigma Sport proizvodi CE odobreni. Ni jedan proizvod se ne šalje prije nego što prođe rigoroznu kontrolu.
Povjerenje i povrat
Ključ uspjeha
S vjerojatno najmanjom stopom povrata proizvoda u industriji, Sigma Sport je predana na konstantno unaprijeđenje svoje kompletne linije proizvoda. Kao njihov kupac, tvoje samopouzdanje i povjerenje ključna su komponenta njihovog ostvarivanja svjetskog uspjeha.
Proizvodi
Realiziranje vizije - Inovacija proizvoda
Sigma Sport ima široku paletu proizvoda, od ciklokompjutera koji mogu biti žičani ili bežični, preko svjetla, bljeskalica, puls-metara, sportskih ručnih satova, pa sve do mini-tool setova.
Svojom dugogodišnjom tradicijom proizvodnje najkvalitetnijih biciklističkih gadgeta, još od 1982. godine, Sigma Sport je postala najpoznatija tvrtka elektronike u biciklističkom svijetu.

Adresa

Hrvatske Bratske Zajednice 4,

10000 Zagreb, Hrvatska

(u podnožju Nacionalne i sveučilišne knjižnice - NSK)

Radno vrijeme

Radnim danima:08:00 - 20:00
Subotom:09:00 - 14:00
Nedjeljom i blagdanima:Zatvoreno
Ciklo-Sport Logo Bottom

© 2019. Ciklo-Sport d.o.o.