Ciklo-Sport Logo

Schwalbe
Specijalist guma za bicikle

Schwalbe je brand biciklističkih guma od tvrtke Ralf Bohle GmbH, njemačkog proizvođača široke palete guma za bicikle.

Ralf Bohle je 1973. godine iz Koreje po prvi put u Njemačku uvezao gume za bicikle. Zvale su se "Lastavica" (Swallow), a kako je u to vrijeme Njemačka bila najveće i najvažnije tržište, naziv "Lastavica" preveli su na njemački jezik - Schwalbe.

U Koreji simbol male sitne ptice tradicionalno predstavlja znak sreće. Za Schwalbe taj znak simbolizira da je bicikliranje predivan način kretanja: brz, bezbrižan, prepun samopouzdanja, prirodan i slobodan.

Swallow gume su zapravo još i danas dostupne. Schwalbe partner, tvrtka HungA ih distribuira pretežito po Azijskim državama, dok je Schwalbe brand globalno prepoznatljiviji.

Tržište
Tržište
Schwalbe gume možeš pronaći svugdje, od SADa, Južne Afrike, kao i Japana i Australije. U Europi Schwalbe je vodeći na tržištu.
Fanatici
Fanatici
U Schwalbeu su fanatici guma. 100% su predani biciklima kao i sad već nekoliko godina proizvodnji guma za invalidska kolica.
Dostupnost
Dostupnost
Schwalbe gume nisu dostupne svugdje, nego isključivo u specijaliziranim trgovinama jer inzistiraju na kvalificiranim savjetima i dobroj podršci od strane trgovaca.
Ponuda
Ponuda
Schwalbe u svojoj ponudi ima ogromnu paletu guma kao i dimenzija. Proizvode gume za sve vrste bicikala i za sve namjene, od obične gradske vožnje sve do natjecateljske kategorije u najekstremnijim uvjetima.

Idi na ponudu guma

Adresa

Hrvatske Bratske Zajednice 4,

10000 Zagreb, Hrvatska

(u podnožju Nacionalne i sveučilišne knjižnice - NSK)

Radno vrijeme

Radnim danima:11:00 - 19:00
Subotom:Zatvoreno
Nedjeljom i blagdanima:Zatvoreno
Ciklo-Sport Logo Bottom

© 2019. Ciklo-Sport d.o.o.