Ciklo-Sport

Northwave

Pravo savršenstvo talijanskog dizajna


Ranih osamdesetih vlasnik Northwavea, Gianni Piva bio je proizvođač cipela za druge tvrtke. Krajem osamdesetih kada je snowboarding počeo dobivati oblik, Piva je pokrenuo vlastitu proizvodnju snowboard čizama. Nakon opsežnog istraživanja tržišta i sastavljanja detaljnog plana razvoja, pokrenuo je vlastitu tvrtku opreme.


Obitelj Piva kupila je naziv Northwave koji je izvorno proizašao iz tvrtke za surfanje iz Oregona u SAD-u. '91. godine Northwave je izašao s vlastitom linijom snowboard čizama. Sredinom devedesetih Northwave je kupio Drake vezove, koji su već bili osnovana tvrtka za izradu vezova. Bili su vrlo dobro dizajnirani i kvalitetno izrađeni, ali slabo distribuirani. Sredinom 1997. godine Drake je postao dio tvrtke Northwave, ali zadržali su izvorno ime marke.


'98. godine uvedena je dodatna Bakoda Design Logic oprema za snowboard. Bakodu su prvotno pokrenuli braća Royes ranih devedesetih. Northwave je kupio tvrtku, a marku je također ostavio s izvornim nazivom.


Brand

Brand

Norhwave jte talijanska marka showboard i biciklističke opreme stvorena kasnih 80-ih u gradu Montebelluna, otprilike 50 kilometara sjeverozapadno od Venecije u Italiji, a osnovana je od obitelji Piva.

Rast

Rast

Tvrtka je brzo postala popularna u MTB i cestovnom biciklističkom svijetu zahvaljujući odabiru proizvoda koji su međunarodno cijenjeni i prepoznati kao inovativnog dizajna i izvedbe, stvoreni nakon pažljivog procesa analize i tehničkih istraživanja koje provodi vlastiti Northwave odjel za istraživanje i razvoj.

Razvoj

Razvoj

Kontinuirana pažnja za istraživanje i uvođenje inovativnih materijala i rješenja čini brand Northwave istinskim sinonimom vrhunske kvalitete i čitave palete proizvoda koji se neprestano razvijaju i poboljšavaju. Kvalitetu i izvedbu daju i imena prvaka koji su iz godine u godinu odlučili nositi Northwave proizvode.

Kvaliteta

Kvaliteta

Northwave proizvodi pravo su kvaliteta talijanskog dizajna koju se testirali i najbolji svjetski vozači.


Idi na Northwave ponudu

Adresa

Hrvatske Bratske Zajednice 4,

10000 Zagreb, Hrvatska

(u podnožju Nacionalne i sveučilišne knjižnice - NSK)

Radno vrijeme

Radnim danima:08:00 - 20:00
Subotom:09:00 - 14:00
Nedjeljom i blagdanima:Zatvoreno
Ciklo-Sport

© 2008 - 2024 Ciklo-Sport d.o.o.