Ciklo-Sport

Muc-Off

Muc-Off

Muc-Off osnovan je 1994. godine i sada je vodeći dobavljač specijalnih proizvoda za čišćenje i održavanje bicikla u Velikoj Britaniji. Nakon 5 godina eksplozivnog rasta, tvrtka se brzo širi na europsko, azijsko i sjevernoameričko tržište fokusirajući se na svoje ključne kategorije biciklističkih, motociklističkih i sportskih proizvoda.

Zalažu se da svi budu aktivni, bilo to na planini, stazi ili u skate parku, jednostavno vole kad su vani i guraju granice.

Opsjednuti su stvaranjem novih najinovativnijih proizvoda za njegu kako bi održali ljubitelje svojih proizvoda sretnima i njihove igračke na najvišoj razini čineći ih sjajnim kao novim kada završe.

Pa, koja je priča?

Sve je krenulo davno prije nego što su Right Said Fred-i bili preseksi za svoje majice i kada Downhill još uopće nije bio dio svjetskog kupa. Da, davno prije u 1991. godini, kada su Rex i Marilyn Trimnell pokretali stvari sa X-Lite UKom.

Nakon dizajniranja i proizvodnje prve svjetske vilice s duplom krunom, Rex je stvorio savršen rozi sprej za čišćenje svog kompleta. Duga priča ukratko, Rexov čistač bio je najbolja stvar nakon narezanog kruha, a nedugo zatim se pročulo i Muc-Off se rodio.


Muc-Off Brand

Brand

Premotavanje unaprijed do danas, Muc-Off je sada marka za vrhunske vozače i natjecatelje poput Ineos tima do Scotta Reddinga i tvornice Ducati. U slučaju da niste primjetili, Muc-Off je ipak malo više od originalnog rozog sredstva za čišćenje ovih dana. Posjeduju vlastiti dinamometar za optimizaciju podmazivanja lanaca, asortiman za performanse sportaša uključujući jedinstvenu Amino Patch tehnologiju.

Muc-Off ljubav

Istina

Trenutno razmišljaš "Fora, ova ekipica čisti bicikle i aute...", ali uistinu, oni rade puno više od toga. Također vole voziti i opsjednuti su svime što uključuje brzinu ili pomicanje granica.

Muc-Off test

Kuhinja i test

Uvijek 'kuhaju' nešto novo i sve njihove ideje su razvijene interno, u R&D centru vrhunske tehnologije Rexovog sina, "ludog razvijača". Nakon što on 'skuha' nešto novo, testirano je od strane internih naučnika i vozača kako bi se uvjerili da svaki Muc-Off proizvod bude jednostavno najfiniji na svijetu. Jednom kada postanu sretni, formula ide njihovim pro timovima kako bi dobili krajnje povratne informacije. Tek tada se počinje proizvoditi kako bi svijet počeo uživati u njemu.

Muc-Off Stay Tuned

Stay Tuned

Dakle, ako si pametan/na (a znamo da jesi jer čitaš ovo), svakako s vremena na vrijeme baci pogled na Muc-Off ponudu. Trenutno su luđački zauzeti R&D programom pa provjeravaj kako bi se upoznao/la s uzbudljivim novim proizvodima!


3 Step Program


Clean - Protect - Lube

Vrijeme je da udariš prljavštinu tamo gdje najviše boli!

Napokon, epska vožnja započinje s čistim biciklom, pa svakako slijedi Muc-Off super jednostavni program njege bicikla u 3 koraka kako bi tvoj ponos i radost izgledali svježe te glatko radili bez obzira na to što majka priroda pripremi!

Idi na Muc-Off ponudu

Adresa

Hrvatske Bratske Zajednice 4,

10000 Zagreb, Hrvatska

(u podnožju Nacionalne i sveučilišne knjižnice - NSK)

Radno vrijeme

Radnim danima:08:00 - 20:00
Subotom:09:00 - 14:00
Nedjeljom i blagdanima:Zatvoreno
Ciklo-Sport

© 2008 - 2024 Ciklo-Sport d.o.o.