Ciklo-Sport

Magura

Inovativna moć "Made in Germany"


Preko 125 godina tradicije.

Od 1893. godine Magura komponente kočnica iz Bad Uracha predstavljaju performanse i pouzdanost proizvedene u Njemačkoj.


Naziv tvrtke Magura još je i danas odraz povijesti tvrtke bogate tradicijom, a proizlazi iz imena osnivača Gustava Magenwirtha i mjesta osnutka Bad Urach. Logotip sa stiliziranom zupčastom letvom upravljača također prikazuje relikt prvih upravljačkih ručica koje je Magura razvila za motorna vozila. U dugogodišnjoj povijesti tvrtke, Magura je napravila iskorak od dobavljača u sektoru motocikala do novopridošlice u sektoru bicikala i u konačnici postala cijenjeni tehnološki lider.


Brand

Brand

Posljednjih 30ak godina Magura se od novopridošlice u biciklističkom sektoru transformirala u tehnološkog lidera u industriji. Tu poziciju ostvarila je razvojem prvih hidrauličnih kočnica za bicikl 1987. godine, koje su odmah ostvarile brojne pobjede na Svjetskom kupu u brdskom biciklizmu. Od tada, Magura je najbolja od najboljih u svijetu kočnica bicikala, bilo da se radilo o disk kočnicama, V-Brake kočnicama, pločicama kočnica (paknama) ili hidrauličnim kočnicama.

Rast

Zaposlenici

Mnogi zaposlenici svoj su hobi učinili svojom karijerom. Na taj je način Magura osigurala, da su MTB kočnice i rezervni dijelovi razvijeni i proizvedeni od entuzijastičnog biciklističkog tima. Budući da su Magurini zaposlenici izuzetno povezani sa svojim područjima stručnosti, svi koji tamo rade u potpunosti su posvećeni svome poslu. Na taj način Magura spaja modernu proizvodnu tehnologiju sa strastvenom profesionalnošću u svome području.

Razvoj

Materijal

Magura je arhitekt vlastitih materijala, stoga Magurine kočnice svoj put ne počinju isporukom potrebnih komponenata, već u vlastitom Magurinom pogonu za proizvodnju plastike u Hülbenu. U konstruiranju posebnih materijala i procesa kao što su „Carbotecture” i „Carbolay”, Magura je osmislila i proizvela dizajne i konstrukcije koje niti jedan drugi proizvođač ne može implementirati.

Kvaliteta

Kvaliteta

U industriji motocikala i bicikala, Magura predstavlja najvišu moguću kvalitetu, pouzdanost i razvijene komponente iz svoje vlastite proizvodnje u Njemačkoj. Magura kočnice su lagane, vrlo stabilne i pouzdano funkcioniraju dugi niz godina, a te značajke ostvaruju upravo zahvaljujući vlastitoj proizvodnji plastičnih materijala „Carbotecture”.


Idi na Magura ponudu

Adresa

Hrvatske Bratske Zajednice 4,

10000 Zagreb, Hrvatska

(u podnožju Nacionalne i sveučilišne knjižnice - NSK)

Radno vrijeme

Radnim danima:08:00 - 20:00
Subotom:09:00 - 14:00
Nedjeljom i blagdanima:Zatvoreno
Ciklo-Sport

© 2008 - 2023 Ciklo-Sport d.o.o.