Ciklo-Sport Logo

Sigma Sport Buster 700

-34%

Ušteda: ~194.00kn

Cijena:
U cijenu je uključen PDV
579.00kn
385.00kn
Sigma Sport Buster 700

Baterija i indikator punjenja na tri razine

Upravljačka tipka na Buster 700 uređaju služi kao indikator punjenja koji prikazuje status baterije. Ako je kapacitet baterije ispod 71%, LED u tipki svijetli zeleno, a ako je kapacitet ispod 30%, svijetli crveno.LED također pruža informacije o trenutnom statusu baterije tijekom postupka punjenja.

Fleksibilna montaža

Buster 700 se isporučuje s univerzalnim nosačem za kacigu, koji čvrsto fiksira svjetla na vašu kacigu i može se podesiti za 360 °. Ako već imate držač za akcijsku kameru postavljen na kacigu, adapter se također može lako povezati s njim.

Jaka punjiva baterija

Integrirana litij-ionska baterija ima kapacitet od 3300 mAh i ima zaštitnu značajku protiv prekomjernog punjenja i prekomjernog pražnjenja. Može se puniti u bilo kojem trenutku putem priloženog USB kabela i ima maksimalno vrijeme snimanja od 18 sati.

Kratko vrijeme punjenja

Baterija se ponovno puni za samo 4,5 sata pomoću mikro USB kabela. Uređaj se ne može ponovno puniti tijekom uporabe.

Veliki gumb za klik

Veliki gumb s taktilnim odgovorom ON / OFF može se lako upravljati čak i kada nosite rukavice. Prednje svjetlo se uključuje dvostrukim klikom i ponovno se isključuje držanjem. Ova funkcija sprječava neželjeno uključivanje u ruksaku. Jednostavnim klikom mijenjate različite načine osvjetljenja.

Brzo se pali i zatamnjuje

Optimizirani koncept rada Buster 700 omogućuje vam da dvostrukim klikom prebacite lampu na najsvjetliju ili najtamniju razinu odjednom. To je korisno ako brzo trebate maksimalnu snagu (izblijedjeti) ili minimalnu (izblijediti) u slučaju nadolazećeg prometa.

Četiri svjetlosna načina

Buster 700 ima 3 neprekidna svjetla Power, Standard i Eco kao i Flash mod. Maksimalno vrijeme gorenja ovisi o intenzitetu svjetla.

Adresa

Hrvatske Bratske Zajednice 4,

10000 Zagreb, Hrvatska

(u podnožju Nacionalne i sveučilišne knjižnice - NSK)

Radno vrijeme

Radnim danima:11:00 - 19:00
Subotom:Zatvoreno
Nedjeljom i blagdanima:Zatvoreno
Ciklo-Sport Logo Bottom

© 2019. Ciklo-Sport d.o.o.